DIBUIXEM UN CÒMIC ENTRE TOTES

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Durant aquest primer mes de l’any, hem volgut apostar pel foment de la creativitat i la imaginació de les alumnes durant l’estona del menjador. El títol del repte portava el nom de DIBUIXEM UN CÒMIC ENTRE TOTES, ja que volíem també donar un petit gir al que havíem fet fins ara, on a cada repte es desenvolupaven diverses idees sobre una mateixa temática.

En aquest cas estava pensat per a que hi hagués només un resultat final, on entre totes les persones que participessin, havien de pensar i posar-se d’acord en quina era la trama que volien que seguís el cómic que desenvoluparien i crearien. La principal intenció era que fossin elles mateixes qui es posessin d’acord en com volien estructurar i encara la creació del còmic. L’ajuda de les monitores no va ser gaire necessària, ja que per elles mateixes ràpidament van trobar una idea que les motives a totes per tirar-ho endavant.

A mida que avançava el còmic, algunes persones s’hi varen anar afegint degut a l’interès i la motivació que van trobar-li. Això també ha estat enriquidor, ja que aportava noves visions a l’hora de treballar conjuntament.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s